page view image

Medlemskap 2022 (ink. handlenett så langt lageret rekker).

event image

Bli medlem i Konsertforeninga!

For 300 kroner får du rabatt på konserter (også hos andre jazzklubber* tilknyttet Norsk jazzforum, som Kampenjazz, Nasjonal Jazzscene og Cosmopolite) og er med på å støtte det uavhengige musikklivet i Oslo by. I en begrenset periode får du også et tøft handlenett med på kjøpet, silketrykket av Drid Machine i Stavanger, på bærekraftig fair-wear bomull i høy kvalitet. Vi sender nettet til deg uten ekstra kostnad (innen Norges grenser).

Fullfør bestillingen for å velge farge og oppgi hvor medlemskort og handlenett skal sendes. Vi sender ut medlemskort og handlenett 1 gang i uka, men oppdaterer medlemslistene fortløpende.

Medlemskapet gjelder ut kalenderåret.

Takk for støtten!

Les mer om Konsertforeninga her.

*rabatten gjelder der den aktuelle klubben er ansvarlig arrangør, ikke eksterne arrangementer.

konsertforeninga
norskjazzforum