Blow Out! Brutter + Lauvdal / Mäkelä / Narvesen

LES DETTE FØRST - ANGÅENDE SMITTEVERN OG - SPORING

• Du må oppgi navn og epostadresse. Dette for at vi skal kunne kontakte dere om det finnes mistanke om smitte og dere må i karantene. Vi sletter lista med navn og epostadresser etter 14 dager.
  • Ta kontakt med Konsertforeninga (kontakt@konsertforeninga.no) om du får påvist smitte etter konserten (opp til 14 dager etter konserten).
  • Ikke kom om du er syk!
  • Overhold smittevernsreglene inne i lokalet. Greier du ikke det kommer vi til å be deg om å gå.

Med det ute av verden: Velkommen til Blow Out! på Kafé Hærverk, tirsdag 8. september!

BRUTTER

Christian Wallumrød - tangenter/elektronikk
Fredrik Wallumrød - trommer/elektronikk

LAUVDAL / MÄKELÄ / NARVESEN

Anja Lauvdal - piano & synth
Ellie Mäkelä - bratsj
Veslemøy Narvesen - trommer

Christian og Fredrik Wallumrød tar med seg tangenter, trommer og elektronikk og gleder oss med lekent og intuitivt samspill
Hver for seg er de kjent fra så forskjellige ting som Dans Les Arbes, Christian Wallumrød Ensemble, Susanna og Jarle Bernhoft, så når de utforsker duoformatet kan vi vente oss impulser fra et bredt spekter.

Brutter dykker ned i menneske- og maskin-generert, saktegående og divergerende pulsmateriale, en slags blanding av høylydt verksted og mørkt dansegulv.

Anja, Ellie og Velsemøy er en helt ny trio. Vi vet ikke hva de skal spille, men at det blir bra er det ingen tvil om!

Det er mørkt og kaldt i verden, men du får lys, varme og gode opplevelser hos oss!

Billetter: 170 / 120 (medlemspris)
Medlemskap (inkluderer konsertbilletten): 350 / 150 (student).

Bli medlem!
Som medlem i Konsertforeninga får du alltid rabatt på Blow Out, samt på de fleste andre konsertseriene våre. Du får også medlemsrabatt på Nasjonal jazzscene, Kampenjazz, Cosmopolite og andre klubber som er er medlem av Norsk jazzforum.

Kjøp medlemskap på forhånd:

I samarbeid med Konsertforeninga, støttet av Oslo Kommune og Norsk Kulturråd.

wwww.konsertforeninga.no